L'Esport per la Independència


La Natació per la Independència

El Col·lectiu La Natació Catalana per la Independència és un grup de diverses persones del món de la natació, del waterpolo, de la sincronitzada, dels salts, d’aigües obertes i de màsters, amb el suport de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes. El col·lectiu es va presentar el 18 de juliol, el dia abans de la inauguració del Mundial de Barcelona, en un acte a l'INEFC on hi van assistir 400 persones. La Natació Catalana per la Independència denuncia que fa temps que la natació catalana pateix problemes que són derivats d’un problema més gran que pateix Catalunya com a nació: l’ofec polític i econòmic al que ens sotmet el govern espanyol.

El 28 de juliol, enmig de la celebració del Mundial, el col·lectiu va convocar una cadena humana a Barcelona. Més de mig miler de persones es van reunir a l'avinguda de l'Estadi, formant una gran cadena humana de més 700 metres de llargada entre les piscines Bernat Picornell i l'Estadi Olímpic Lluís Companys. 

Per aquest motiu, coincidint amb el Mundial a Barcelona, va aprofitar la rellevància d’un esdeveniment així per donar a conèixer les seves inquietuds i explicar que la gent de la natació no és aliena al procés de transformació polític i social que viu Catalunya i que els agradaria que al proper Mundial Catalunya hi participi amb tota normalitat.

Podeu trobar tota la informació sobre el col·lectiu a http://natacioindependencia.wordpress.com
Adhereix-te

Dóna el teu suport a L'Esport per la Independència!

  Adhereix-t'hi

Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars de L'esport per la independència, apunta-t'hi

Correu electrònic


 
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Galeries
Seleccions catalanes     ANCEn compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.