L'Esport per la Independència


Material de difusió

FEU CLIC AQUÍ PER ACCEDIR A L'ESTUDI 'IMPACTE ECONÒMIC DE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA EN L'ESPORT'

FEU CLIC AQUÍ PER DESCARREGAR EL MATERIAL SOBRE "ELS ATACS A L'ESPORT CATALÀ"

 

Els beneficis de l’estat propi per a l’esport català

Beneficis pels esportistes

1. Poder representar i defensar Catalunya i el seu esport a nivell internacional.
2. Majors facilitats per esdevenir internacional i participar a europeus, mundials i Jocs Olímpics i Paralímpics.
3. Més facilitats per esdevenir professional  fruit de l'augment d'aportacions públiques i privades al món de l'esport mitjançant beques i patrocinis.
4. Major repercussió pública dels esportistes i presència als mitjans de comunicació.
5. Millora del rendiment esportiu fruit de l'augment de la participació internacional.

Beneficis pels clubs

6. Més oportunitats per assolir places europees en les competicions de clubs. Possibilitats de mantenir la celebració dels grans clàssics de sempre però també de potenciar-ne de nous.
7. Més espectadors, més seguiment i més ingressos a través de l'augment de patrocini, drets de televisió i marxandatge.
8. Més jugadors/es propis seleccionats per a europeus, mundials i Jocs Olímpics i Paralímpics.
9. Millora de l'accés a ajuts per a formació i  infraestructures.
10. Millor cobertura informativa nacional i internacional.
11. Lligues catalanes de nivell amb una clara incidència en l'estalvi dels clubs per desplaçaments.
12. Més possibilitats d'organitzar tornejos internacionals oficials a Catalunya amb els beneficis econòmics, esportius i d'imatge que comporten.

Beneficis per les Seleccions Catalanes i les Federacions esportives

13. Tenir un estat propi implicarà que totes les Federacions Catalanes puguin formar part de les Federacions Internacionals del seu esport així com el reconeixement del Comité Olímpic Català per part del CIO i del Comitè Paralímpic Català per part del CPI.
14. Les Seleccions Catalanes podran disputar Europeus i Mundials de forma oficial, així com participar als Jocs Olímpics i Paralímpics.
15. Les federacions esportives catalanes guanyaran en major capacitat de presència internacional, majors recursos públics i privats fruit de l'augment de patrocinis directes, organització d'esdeveniments nacionals i internacionals de relleu i, en definitiva, en estabilitat organitzativa i esportiva.
16. Millora general del nivell esportiu pel fet de poder competir contra els millors equips del món de forma directa i per la motivació extra d'esportistes i afició.
17. Major estabilitat organitzativa, esportiva i econòmica fruit de la no dependència de les federacions espanyoles.
18. Participació del repartiment de beneficis, ajuts i serveis que el Comitè Olímpic Internacional i el Comitè Paralímpic Internacional dónen als Comitès Olímpics i Paralímpics Nacionals.
19. Augment dels intercanvis esportius, tècnics i organitzatius amb la resta del món.
20. Majors possibilitats d'acollir òrgans de Federacions Internacionals a Catalunya, de forma permanent o temporal.
21. Millora de les possibilitats de tenir i gestionar, sense ingerències, instal·lacions esportives de primer nivell internacional,  amb clars efectes positius sobre el finançament i també sobre la tecnificació esportiva.

Beneficis pels aficionats i els seguidors

22. Veure la selecció catalana jugant un europeu o un mundial. I poder pensar en guanyar-lo amb normalitat.
23. Gaudir amb el proper Campionat del Món guanyat per la Selecció Catalana d'hoquei patins, la de waterpolo, la d'hoquei herba... o les d'handbol, bàsquet i futbol.
24. Poder gaudir amb més esportistes catalans de referència en tots els esports, perquè els referents són aquells que es coneixen i és la participació en competició internacional el que més els dóna a conèixer i el que més repercussió té als mitjans.
25. Poder gaudir amb nous enfrontaments de la màxima rivalitat com els Catalunya-Espanya o Catalunya-França de qualsevol esport.
26. En futbol, poder veure també un Llagostera, un Girona o un Nàstic jugant la Champions.
27. Poder seguir més d'un sol equip català jugant en competicions europees de nivell.
28. O poder emocionar-se i aplaudir els esportistes catalans que pugen al podi d'uns Jocs Olímpics o Paralímpics en natació, taekwondo, natació sincronitzada, rem.

Beneficis per la imatge de país

29. Millor reconeixement internacional de Catalunya fruit de la rendibilització de la participació esportiva internacional i dels seus possibles èxits.
30. Augment de les relacions directes amb alts organismes esportius que alhora facilitaran l'entrada a organismes polítics, econòmics i socials i l'explicació de la realitat catalana.
31. Demostració al món de la capacitat organitzativa, econòmica i esportiva de Catalunya i dels seus clubs, federacions, administracions...

Beneficis per l'economia catalana

32. Augment del patrocini i les inversions estrangeres a Catalunya tant en l'àmbit de l'esport com en altres sectors.
33. Augment del PIB i de la riquesa del país gràcies a l'augment de presència internacional de forma directa. En el cas concret de les empreses, el seu benefici anirà vinculat a la seva associació amb la nova Marca Catalonia i el prestigi que tindrà per contrast amb el Made in Spain.
34. Creació de llocs de treball directes en l'àmbit esportiu i també d'indirectes en els sectors vinculats i en els sectors que es beneficiïn de la millora del coneixement internacional de Catalunya.
35. Augment del nombre de turistes tant pel major ressò de Catalunya com per l'augment del nombre d'esdeveniments internacionals en tots els esports i categories.Adhereix-te

Dóna el teu suport a L'Esport per la Independència!

  Adhereix-t'hi

Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars de L'esport per la independència, apunta-t'hi

Correu electrònic


 
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Galeries
Seleccions catalanes     ANCEn compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.