L'Esport per la Independència


Com puc col•laborar amb L’Esport per la Independència?

D’entrada, la manera més senzilla de col·laborar és adherint-te a la campanya L’Esport per la Independència i fent-la córrer entre els teus coneguts, en persona o a les xarxes socials.
Però si vols implicar-t’hi més, aquí tens una petita guia del que pensem que pots fer:

Si ets esportista o familiar o amic d’esportistes.
Ens cal la teva adhesió perquè no només busquem cracks. També volem totes les adhesions possibles de gent del teu entorn: amics esportistes, aficionats i tota la gent del teu club, tècnics i directius. De la mateixa manera, pots fer arribar la informació a tots els teus contactes personals amb un missatge personalitzat i motivador.

Si tens una vinculació molt directa amb alguna entitat esportiva.
Parla amb la gent de l’entitat i mira d’aconseguir que s’adhereixin a títol personal i que també col·laborin organitzant una xerrada per a tots els socis i aficionats o d’alguna altra manera que permeti difondre la informació de la campanya. També cal demanar a l’entitat que faci saber el seu suport i interès per la campanya a la seva federació i al seu ajuntament.

Si ets un aficionat sense vinculació directa amb esportistes o entitats
Fes difusió de la web entre els teus contactes personals i convida’ls a adherir-s’hi i a col·laborar-hi. En aquest cas, fes-los arribar aquesta mateixa guia. No hem de descartar mai que l’amic de l’amic pugui tenir contactes interessants en el món de l’esport. L’objectiu és que els arguments de la campanya arribin a tothom.

Col·labora donant a conèixer la campanya al teu territori
Per  aconseguir fer arribar la informació al màxim de gent possible, cal poder-nos explicar in situ, cal que els clubs locals ens obrin les portes i cal que algú contacti amb aquests clubs. Això passa necessàriament perquè puguem disposar d’una persona a cada població que faci de pont per trobar els interlocutors de l’esport local. Si vols col·laborar en la difusió de la campanya a la teva zona, envia un correu a coordinacio@seleccions.cat i indica-hi a quin municipi o municipis podries fer-ho.
 
Adhereix-te

Dóna el teu suport a L'Esport per la Independència!

  Adhereix-t'hi

Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els titulars de L'esport per la independència, apunta-t'hi

Correu electrònic


 
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Galeries
Seleccions catalanes     ANCEn compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.